• 022081113440014

Tala Fou

Samsung o loʻo faʻalauiloaina faʻalauaʻitele se faʻaaliga fou tekinolosi uliuli e mafai ona faʻaseʻe saʻo le mata faʻalautele faaletino

I le lumanaʻi, masalo o lau komepiuta komepiuta o le a le toe na o se faʻaaliga tumau, i le aso 27 o Setema, US taimi, na faʻaalia ai e le au faʻatonu Samsung i se fonotaga a le Intel, e faʻaalia ai le faʻaalia o oloa tekonolosi uliuli a le kamupani i lalo o le atinaʻe, lea e mafai ona faʻaogaina i le lima poʻo le eletise saʻo. fa'ase'e ina ia maua le fa'aloaloa faaletino o le lau.

wps_doc_5
wps_doc_0

O le tusi tusi o lenei oloa o le codenamed Slidable Flex Duet, ma o le OLED o loʻo i ai nei o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e naʻo le 17 inisi, ae le o le mea lea, e mafai e tagata faʻaoga ona puʻeina saʻo pito o le lima e faʻalautele atu i se faʻaaliga sili atu mafolafola. , ma le isi faʻasologa otometi o le faʻataʻitaʻiga o le Slidable Flex Solo faʻapipiʻiina ma se masini faʻalauteleina eletise e ausia ai le faʻalauteleina faaletino o le lau.

wps_doc_1

Fai mai le au ofisa o Samsung e ui lava o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona gaosia tele toetoe lava a vave, ae o le a mafaufau i le alualu i luma i le lumanaʻi e tusa ai ma le tali atu o maketi pe a maeʻa lenei foliga.

wps_doc_2
wps_doc_3
wps_doc_4

Taimi meli: Oke-27-2022